ГоловнаСуспільствоЖиття

Мелітополь набирає кандидатів на 150 вакансій патрульних поліцейських

Набір триватиме два місяці.

Мелітополь набирає кандидатів на 150 вакансій патрульних поліцейських
Фото: twitter.com/HeadUAPolice

У Мелітополі розпочато набір кандидатів на посади патрульних поліцейських. Про це сьогодні повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв.

У місті відкрито 150 вакансій патрульних поліцейських. Набір триватиме протягом двох місяців, після чого патрульних розподілять у 17 нарядів, які обслуговують дев'ять районів міста і міжміські траси. Мелітополь стане 38-м містом, де працює патрульна поліція.

"Основним їхнім завданням буде обслуговування важливої "артерії" - траси М-14 (Одеса - Мелітополь - Новоазовськ) і М-18 (Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта)", - сказав Князєв.

Заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич зазначив, що підрозділ зможе надати допомогу поліцейським, які несуть зараз службу на півдні країни.

"Нам також потрібно підвищити громадську безпеку на дорогах державного значення. Після запуску цього підрозділу в нас на всіх дорогах південного регіону будуть поліцейські, які забезпечують безпеку людей. Таке рішення дуже актуальне, враховуючи зростання кількості людей в місцях оздоровлення та відпочинку" - сказав Фацевич.

Нагадаємо, раніше цього року підрозділи патрульної поліції з'явилися в Ізмаїлі, Білій Церкві, Умані та Ковелі. З 5 лютого дорожня патрульна поліція почала нести службу ще на 11 дорожніх станціях України і автомобільних дорогах міжнародного, національного та регіонального значення. Загалом 5300 км автомобільних доріг патрулюються поліцією. У 2017 році Нацполіція звільнила зі служби 7,9 тис. поліцейських, а у 2016 році - 15,8 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram