ГоловнаСуспільствоЖиття

Аеропорт "Львів" повідомив про затримання двох турецьких рейсів

Пасажирам доведеться чекати сім годин.

Аеропорт "Львів" повідомив про затримання двох турецьких рейсів
Фото: Мариан Стрильцив

Два рейси авіакомпанії Azur Air з Анталії до Львова і назад затримуються на сім годин. Про це повідомили в прес-службі аеропорту.

"UTN3216 Анталія-Львів затримується в Анталії до 17-30 (плановий виліт 10-35). UTN3215 Львів-Анталія затримується у Львові до 20-30 (плановий виліт 14-45)", - йдеться в повідомленні.

Причину затримки авіакомпанія не вказала.

Нагадаємо, раніше авіакомпанія YanAir два дні поспіль переносила дату вильоту українських туристів з курорту в Італії.

Останнім часом українські туристи регулярно потерпають через затримку авіарейсів. Зокрема, на початку липня майже тисяча українських туристів три доби не могли вилетіти з Тунісу. Після цього із ситуацією пообіцяв розібратися міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Тим часом туроператор JoinUp, клієнти якого найчастіше застрявали в аеропортах, пообіцяв зменшити частку перевезень "проблемних" авіакомпаній. У компанії заявили, що скоротять співпрацю з перевізниками Bravo Airways, Yanair, у графіках яких були багатогодинні збої, і звернутися до послуг SkyUp.

Однак пізніше і авіакомпанія Sky Up скасувала чотири рейси зі Львова до Єгипту і назад, не вказуючи причин.

Також 29 липня туроператор Join Up повідомляв, що 220 українських туристів не змогли вилетіти з Єгипту через те, що у літака пробилося колесо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram