ГоловнаСуспільствоПодії

Понад 30 осіб затримали на "сходці" кримінальних авторитетів у Кіровоградській області

На зустрічі мали призначити "смотрящого" за Світловодськом.

Понад 30 осіб затримали на "сходці" кримінальних авторитетів у Кіровоградській області
Фото: Vyacheslav.Abroskin\Facebook

У Кіровоградській області поліцейські виявили "сходку" місцевих кримінальних авторитетів, де затримали понад 30 осіб. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Приводом для цієї "зустрічі на природі" було призначення "смотрящого" за Світловодськом і вирішення спірних питань, але все пішло не за "затвердженим сценарієм", незважаючи на благословення "злодія в законі" на прізвисько "Хохол", - написав Аброськін.

"Шановному", щойно призначеному наглядачеві за Світловодськом, і його "друзям" у кількості понад 30 осіб, таких самих "мурчал" довелося лягти мордою в землю", - додав Аброськін.

Нагадаємо, вчора поліція екстрадувала в Азербайджан куратора наркоугруповання. 48-річний чоловік перебував кілька років у міжнародному розшуку за ініціативою правоохоронних органів Азербайджанської Республіки. За підробленими документами він проживав в Україні тривалий час і виконував вказівки лідерів злочинного світу в одеському регіоні, Києві та західному регіоні України. Курирував злочинну групу, яка спеціалізувалася на наркотрафіку з Південної Америки до Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram