ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний військовий комісар на смерть збив подружжя у Херсонській області (оновлено)

У них залишилися двоє неповнолітніх дітей.

П'яний військовий комісар на смерть збив подружжя у Херсонській області (оновлено)
Фото: Лариса Сарган\Facebook

У Херсонській області військовий комісар за кермом "шістки" на смерть збив подружжя 1991 і 1996 року народження. Про це повідомила прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Фейсбук.

Аварія трапилася приблизно ввечері 3 серпня в с. Чаплинка.

"Військовий комісар, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, керуючи власним автомобілем "ВАЗ-2106", скоїв наїзд на подружжя К., 1991 і 1996 року народження. В результаті ДТП чоловік і жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, а двоє неповнолітніх дітей залишилися без батьків ", - йдеться у повідомленні.

Винуватця трагедії затримали.

Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження. За якою статтею - не уточнюється. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.

Оновлення. Військового, який збив двох людей у Херсонській області, звільнили з лав Збройних сил України. Про це повідомила прес-служба Сухопутних військ ЗСУ у Facebook.

"Згідно з рішенням командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, військовий комісар Чаплинського районного військового комісаріату звільнений з лав Збройних Сил України та позбавлений військового звання згідно з чинним законодавством", - йдеться у повідомленні.

Також командувач військами оперативного командування "Південь" призначив службове розслідування.

Нагадаємо, раніше під Каховкою в ДТП постраждали п'ятеро осіб, один з водіїв загинув.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram