ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік намагався з помсти підпалити машину знайомого, але загорівся сам

Зловмисника розшукав поліцейський пес.

У Києві чоловік намагався з помсти підпалити машину знайомого, але загорівся сам
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Голосіївському районі Києва чоловік отримав опіки рук, намагаючись спалити автомобіль свого знайомого.

Про це повідомляється на сайті столичної поліції.

Зловмисник облив машину бензином і підпалив. Однак запальна суміш потрапила на одяг - і він загорівся сам.

Вночі в чергову частину зателефонував 36-річний киянин і повідомив, що на вулиці Золотоніській горить його автомобіль. На виклик виїхали автопатрулі, слідчо-оперативна група, кінологи, рятувальники та лікарі.

На місці події правоохоронці виявили взуття та годинник. Службовий пес на кличку Метис-Міф взяв слід і привів поліцейських до будинку, де переховувався палій.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"У дворі приватного будинку оперативники затримали чоловіка з опіками рук. Ним виявився 32-річний уродженець Херсонської області, який раніше відбував покарання за різні злочини. Два роки тому він звільнився з місць позбавлення волі", - розповіли у поліції.

Правоохоронці також встановили, що напередодні між родичем затриманого і власником автомобіля стався конфлікт. В наслідок чоловік купив каністру бензину і підпалив автомобіль опонента.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Палієві оголошено про підозру за 2 ч. ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у травні в Дніпропетровській області затримали чоловіка, який намагався підпалити службовий автомобіль поліції. Свій вчинок він пояснив "образою на правоохоронців".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram