ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція підтвердила затримання п'ятьох підозрюваних у вбивстві екс-бійця "Донбасу" Олешка

Чотирьох чоловіків затримали в Запорізькій області, ще одного - в Бердянську.

Поліція підтвердила затримання п'ятьох підозрюваних у вбивстві екс-бійця "Донбасу" Олешка
Виталий Олешко (Сармат)
Фото: Facebook

Поліція затримала п'ятьох чоловіків за підозрою в убивстві колишнього бійця АТО, громадського активіста Віталія Олешка (позивний "Сармат"). Про це заявив перший заступник голови кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

Поліцейські зупинили автомобіль з чотирма підозрюваними в місті Василівка Запорізької області. Ще одного зловмисника розшукали і затримали в Бердянську. Усіх п'ятьох затримали згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Аброськін розповів, що поліція розшукала в Бердянську автомобіль ЗАЗ, у якому виявили та вилучили обріз мисливської рушниці (з якого, імовірно, і скоїли вбивство). У результаті активації плану "Сирена" поліцейські зупинили автомобіль розшукуваних. "Ми встановили, що чотири людини, які перебували в ньому, причетні до вбивства жителя Бердянська. Паралельно в Бердянську затримали ще одного, п'ятого, підозрюваного. На цей час усіх п'ятьох затримано згідно зі ст. 208 КПК України", - повідомив Аброськін.

Він додав, що зараз вирішується питання про оголошення їм про підозру у вчиненні вказаного злочину.

Заступник голови Нацполіції подякував поліцейським за проведену роботу, а також висловив подяку громадянам, які активно сприяли поліції.

Нагадаємо, вчора в Бердянську невідомий вистрілив у 43-річного місцевого жителя - колишнього бійця "Донбасу" Віталія Олешка. Від отриманих ран Олешко помер. Інформація про затримання підозрюваних з'явилася в соціальних мережах учора ввечері, проте поліція підтвердила затримання тільки сьогодні вранці.

Окрім того, напередодні в Харківській області було виявлено тіло ще одного бійця "Донбасу" - на території військової частини в Лозовій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram