ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві чоловік "заробив" майже 7 тис. гривень на обміні жетонів у метро

Киянин обміняв 2,3 тис. старих жетонів на нові.

У Києві чоловік "заробив" майже 7 тис. гривень на обміні жетонів у метро
Фото: Макс Требухов

У Києві один чоловік обміняв 2 тисячі 300 жетонів метро по 5 гривень на нові - по 8 гривень. Про це повідомила прес-секретар київського метрополітену Наталка Макогон в Facebook.

За підрахунками, враховуючи нову вартість жетонів, чоловік заощадив 6900 гривень.

"Загляньте в кишені, шухлядки, сумочки і гаманці, щоб скористатися можливістю. А поки ви це робите, додам, що один запасливий чоловік приніс на обмін 2300 жетонів. Якщо їздити двічі на день, то це майже на 3,5 років. Ще двоє пасажирів - по 500 і один - 240 жетонів старого зразка", - написала вона.

Макогон повідомила, що по одному жетону можна обміняти в касах, а більше - в сервісних центрах на станції "Дорогожичі", "Дарниця", "Майдан Незалежності" та "Політехнічний інститут".

У серпні обмін буде проводитися тільки в авторизованих сервісних центрах і вже з доплатою або пропорційно.

Нагадаємо, з 14 липня вартість проїзду в громадському транспорті Києва (метро, тролейбуси, автобуси, трамваї, фунікулер і міська електричка) збільшилася до 8 гривень.Придбані до підвищення вартості проїзду квитки залишаться дійсними, як і безконтактні пластикові картки. З 1 вересня раніше придбані жетони і разові квитки старого зразка обміну не підлягають і кошти за них не повертаються.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram