ГоловнаСуспільствоЖиття

У львівській лікарні помер військовий, постраждалий в ДТП 13 липня

У "Мазді" перебували четверо військових, двоє загинули на місці.

У львівській лікарні помер військовий, постраждалий в ДТП 13 липня
Фото: zaxid.net

У львівському військовому госпіталі у вівторок, 31 липня, помер учасник антитерористичної операції, житель Кам'янця-Подільського Володимир Откідич, який потрапив 13 липня в аварію у Львівській області. Про це повідомив міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

Майор Володимир Откідич був учасником оборони Донецького аеропорту. Аварія, в якій боєць отримав важкі травми, сталася на дорозі Львів-Самбір біля с. Лапаївка 13 липня.

"Після тривалого перебування в госпіталі після ДТП, на жаль, помер військовослужбовець нашого міста, захисник Донецького аеропорту Володимир Откідич", - повідомив Сімашкевич.

Нагадаємо, 13 липня у Львівській області унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули дві людини. На дорозі між селами Лапаївка і Оброшине зіткнулися мікроавтобус "Форд Транзит" та легковий автомобіль "Мазда".

Водій автомобіля Mazda не впорався з керуванням на слизькій дорозі і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Ford Transit. Ще троє людей у результаті аварії отримали травми. Откідич був серед постраждалих. Обставини аварії розслідує військова прокуратура.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram