ГоловнаСуспільствоЖиття

У Краматорську замість дітей АТОшників на безкоштовний відпочинок у Хорватії поїхали діти чиновників

Лише у 4 з 15-ти дітей батьки є учасниками АТО.

У Краматорську замість дітей АТОшників на безкоштовний відпочинок у Хорватії поїхали діти чиновників

У Краматорську Донецької області на безкоштовний відпочинок від уряду Хорватії відправили дітей місцевих чиновників і бізнесменів замість дітей учасників АТО.

Про це повідомив журналіст Дмитро Гнап.

За його словами, влада Краматорська відправила на курорт тільки чотирьох дітей, батьки яких є учасниками АТО. Решта 11 юних відпочивальників виявилися дітьми "непростих" батьків.

"Коли зібрали групу, її очолила і повезла депутат БПП з Краматорська Лілія Кисліцина. Тільки потім з'ясувалося, що дітей із сімей учасників АТО в цій групі виявилося зовсім мало... А більшу частину групи становили діти впливових та заможних батьків", - написав Гнап у Facebook.

За його словами, в цій групі вдалося впізнати дітей і онуків трьох заступників мера Краматорська, дитину депутата міської ради Краматорська; дитину керівника підприємства, яке належить депутату Кисліциній; дитину директора відомого краматорського магазину-бутіка "і ще кілька дітей "непростих" батьків".

Водночас Гнап зазначив, що важливим критерієм для відбору у групу була наявність біометричних паспортів.

"Ну, а оскільки у багатьох дітей учасників АТО з біометричними паспортами проблема, то вони, як ви розумієте, пролетіли", - пояснив він.

За його словами, краматорські чиновники тримають у таємниці офіційний список групи, яка поїхала в Хорватію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram