ГоловнаСуспільствоЖиття

Шукаєте просунутий велосипед без переплат і реклами? Є можливість заощадити до 50%!

Хочете швидко добиратися в потрібне місце без заторів і натовпу в метро чи автобусі? Чи мрієте про довгі захоплюючі прогулянки по місту або навіть по всьому світу? А як бонус — «прокачувати» фізичні можливості? Купіть велосипед за допомогою прайс-агрегатора Еk.ua — він гарантує вам найкращу в Україні ціну!

Сформулюйте мрію! 

Сучасні велосипеди відрізняються доволі вузькою спеціалізацією: на світовому ринку в асортименті представлені тисячі моделей для певних завдань. При виборі двоколісного транспортного засобу враховуйте досвід майбутнього власника, стиль катання, а також фізичні параметри і вік.

  1. Перші кілометри допоможе подолати байк «крузер» з однією передачею — надійний, зручний, невибагливий.
  2. Діловій людині підійде сучасний електробайк, що дозволяє дістатися офісу не спітнілим.
  3. Досвідчений користувач може придбати гірський велосипед і вибиратися на природу. «Горець» потужний і маневрений, але непридатний для міста.
  4. Для спортсмена найкращим буде спортивний байк — легкий, швидкісний, з тонкими колесами.
  5.  Модель крос-кантрі універсальна: це дуже практичний гібрид з великими колесами і амортизаційною вилкою.

Велосипеди мають дві найважливіші конструктивні особливості — конструкцію гальм і різновид рами.

Не цікавитеся спортом і карколомними акробатичними вправами? Виберіть велосипед з простими та надійними обідковими гальмами. Така конструкція знижує вартість байка. Велосипед з дисковими гальмами потужний, здатний миттєво загальмувати. З мінусів — дискові гальма дорогі та вимогливі в обслуговуванні.

За типом рами велобайки можуть бути жорсткими (стосується трюкових, шосейних і міських моделей), «хардтейл» маунтінбайками (мають амортизатор тільки на передній вилці), і 2-підвісними «екстремалами» (з амортизаторами на передній вилці і задньою підвіскою).

Шукайте можливості!

Не любите спаму і нав'язливої реклами, неадекватних цін і розпроданих товарів, які все ще числяться в каталозі? Тоді вам варто звернутися по допомогу в пошуках велосипеда до прайс-агрегатора Е-каталог.

Прайс-агрегатор нічого не рекламує і не вимагає грошей за свої послуги. Його безкорислива місія полягає в тому, щоб ви могли якомога швидше (за 10-15 хвилин) підібрати ідеальний велосипед. Е-каталог — не магазин, а свого роду велика ринкова площа, на якій зібрані понад 1000 інтернет-продавців

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram