ГоловнаСуспільствоЖиття

Окупований Севастополь відвідав прем'єр РФ Медведєв

Він планував обговорити провал туристичного сезону.

Окупований Севастополь відвідав прем'єр РФ Медведєв
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв прибув до окупованого Севастополя. Про це у Facebook повідомив так званий "голова" окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов.

За його словами, 28 липня він разом з Медведєвим взяв участь у концерті, присвяченому 1030-річчю хрещення Русі. Сьогодні, 29 липня, Медведєв взяв участь у параді на честь Дня ВМФ РФ у Севастополі.

Водночас, підконтрольні окупантам місцеві ЗМІ пишуть, що участь Медведєва в офіційних заходах - лише формальний привід для візиту. Справжня мета його візиту в Севастополь - обговорення провалів виконання "Федеральної цільової програми" розвитку міста.

Серед основних проблем - жалюгідний стан інфраструктури, "зникнення" двох мільярдів рублів, виділених на будівництво очисних споруд, а також провал туристичного сезону.

Нагадаємо, попереднього разу Медведєв відвідав Крим у липні 2016 року. Під час зустрічі з жителями окупованої Феодосії російський прем'єр заявив пенсіонерці, що на індексацію пенсій в уряду РФ "грошей немає, але ви тримайтеся".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram