ГоловнаСуспільствоПодії

Водій збив трьох жителів села на Прикарпатті, які перекривали дорогу о першій ночі

Безстрокове блокування дороги триває четвертий тиждень.

Водій збив трьох жителів села на Прикарпатті, які перекривали дорогу о першій ночі
Фото: if.npu.gov.ua

Водій збив трьох людей, які перекрили дорогу в Івано-Франківській області на знак протесту проти відсутності її ремонту.

Про це повідомила прес-служба місцевої поліції.

Наїзд стався о першій ночі 27 липня в селі Стецева на півдорозі між Снятином і Городенкою.

Постраждалими виявилися місцеві жителі 1996, 1969 1973 року народження. Їх доставили в лікарню із саднами та забоями, але від госпіталізації вони відмовилися.

Водій - мешканець сусіднього села. Він керував автомобілем Opel Vectra на польській реєстрації. Їхав у сторону Снятина і був тверезий.

В результаті поліція відкрила одразу два кримінальні провадження за фактом ДТП (ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу) та за фактом блокування дороги (ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу).

Жителі Стецеви почали безстрокову акцію з блокування дороги регіонального значення Р-20 ще на початку липня. В заяві на ім'я голови Снятинського району вони вказали, що дорожнє полотно перебуває в критичному стані та становить загрозу їхньому життю та здоров'ю.

"Правоохоронці з'ясовують усі обставини події і закликають громадян проявляти толерантність і взаємоповагу одне до одного під час проведення таких акцій", - йдеться у повідомленні поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram