ГоловнаСуспільствоПодії

Контрактника Нацгвардії затримано в Києві за торгівлю зброєю

Контрактник продавав військові засоби ураження, які привозив з району проведення ООС.

Співробітники СБУ затримали в Києві військовослужбовця одного з підрозділів Національної гвардії, підозрюваного в незаконному зберіганні та збуті вогнепальної зброї, повідомляє прес-центр СБУ.

Фото: ssu.gov.ua

"Правоохоронці встановили, що контрактник продавав військові засоби ураження, які привозив з району проведення операції Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Фото: ssu.gov.ua

Зазначають, що оперативники спецслужби задокументували кілька фактів незаконної реалізації зброї та боєприпасів у столиці.

Фото: ssu.gov.ua

"Співробітники СБУ затримали зловмисника на одній з автомобільних стоянок під час збуту пістолета марки "Глок-19" за 50 тисяч гривень. У результаті слідчих дій правоохоронці вилучили три гранатомети РПГ-18 і РПГ-22, десять гранат Ф-1 і РГД-5, пістолет марки "Сафарі", понад півтори тисячі патронів калібру 7,62 мм, магазини для автоматів і кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Фото: ssu.gov.ua

Нацгвардійцю оголосили про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Раніше в липні СБУ заблокувала незаконний збут зброї із зони ООС у Дніпропетровській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram