ГоловнаСуспільствоПодії

На Подолі в Києві обвалилася частина Кирилівського шляхопроводу (оновлено)

Влада закрила шляхопровід для руху до другої половини 26 липня.

У Києві внаслідок сильного дощу обвалилася частина Кирилівського шляхопроводу, що в Подільському районі столиці. Про це повідомляє РБК-Україна.

Фото: rbc.ua

Внаслідок обвалу насипу шляхопроводу зупинився рух транспорту. У заторах також стоять трамваї.

Як повідомив радник мера Києва Дмитро Білоцерківець, управління надзвичайних ситуацій міста починає відкачування води помпами в тих місцях, де найкритичніша ситуація.

Фото: rbc.ua

"На багатьох вулицях робили капремонт доріг, змінювали систему зливової каналізації, комунікації. Але, на більшості вулиць ці системи - старі, зношені. І ми визначаємо найпроблемніші, заміну яких починаємо", - написав Білоцерківець.

Оновлення. Виїзна комісія Києва з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення закрити для руху шляхопровід на перетині вул. Кирилівської та вул. Олени Теліги.

Причиною закриття шляхопроводу стало розмиття опор під час сильної негоди, інформує прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, планується, що рух буде відновлено 26 липня у другій половині дня.

Столичних водіїв просять врахувати цю інформацію під час планування маршрутів і вибирати альтернативні шляхи проїзду.

Нагадаємо, 25 липня у Києві після обіду пройшов сильний дощ, який затопив вулиці і підземні переходи. Синоптики прогнозують, що вітряна погода з дощем протримається до кінця доби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram