ГоловнаСуспільствоЖиття

Через зливу в Києві призупинено рух трамваїв і тролейбусів

Вода залила дороги на маршрутах.

Через зливу в Києві призупинено рух трамваїв і тролейбусів
Фото: mignews.com.ua

Рух частини трамваїв і тролейбусів у Києві призупинено через дощ. Про це повідомляє Центр контролю пасажирських перевезень комунального підприємства "Київпастранс".

З 15:20 тимчасово заблоковано рух трамваїв маршрутів №№11, 12, 16, 19 і тролейбусів маршрутів №№6, 18, 25, 28, 33 по вул. Кирилівській від вул. Сирецької до стадіону "Спартак" через скупчення води через зливу.

З 15:34 тимчасово заблоковано рух тролейбусів маршрутів №№23, 35 на Інтернаціональній площі також з вказаної вище причини.

З 15:40 тимчасово заблоковано рух трамваїв маршрутів №№14, 15 по вул. Дегтярівській - вул. Шпака через скупчення води внаслідок зливи.

З 15:40 через скупчення води внаслідок зливи введено оперативне становище №4 на трамвайних і тролейбусних маршрутах вул. Щусева, Грекова, Святошинська, Теліги, Індустріальна, просп. Перемоги, Борщагівська, Автозаводська, Кирилівська, в районі станцій метрополітену "Шулявська" і "Берестейська".

Нагадаємо, сьогодні через сильну зливу на правому березі Києва затопило декілька головних автомагістралей. Раніше стало відомо про зупинку руху швидкісного трамвая.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram