ГоловнаСуспільствоЖиття

Join UP! відмовився від Airbus А330 і скоротив кількість рейсів

Раніше компанія скоротила кількість польотів у Туреччину.

Join UP! відмовився від Airbus А330 і скоротив кількість рейсів
Фото: aviawiki.com

Оскільки неможливо отримати на постійних засадах дозвіл на здійснення польотів повітряного судна типу Airbus А-330 авіакомпанії Air Leisure в аеропорту Харкова, туроператор Join Up! змушений відмовитися від використання цього типу судна для здійснення чартерної програми на території України.

Як повідомляє прес-служба Join UP!, авіакомпанія Air Leisure виконувала польоти для авіакомпанії SkyUp Airlines із початку травня через Київ, Харків і Львів на підставі договору "мокрого" лізингу.

"З огляду на обсяг 330 крісел, ці рейси будуть замінені на кілька рейсів, які будуть виконуватися на крилах авіакомпаній-партнерів. Так, рейси з Харкова будуть здійснюватися авіакомпанією SkyUp Airlines двома бортами Boeing 737-800 місткістю по 189 крісел кожен", - йдеться в повідомленні.

Зважаючи на відсутність резервних бортів на території України, щоб не збільшувати навантаження на флот авіакомпаній-партнерів, туроператор прийняв рішення оптимізувати польотну програму в напрямкку Туреччини з регіонів.

З 27 липня будуть скорочені в напрямку Анталії три рейси із Запоріжжя, три із Харкова і два з Одеси, по одному рейсу з Харкова і Львова в Даламан і три рейси з Києва в Хургаду.

"Туристам, рейси яких потрапили під оптимізацію, запропоновано кілька варіантів рішення: перебронювання туру з вильотом з Києва, перебронювання на будь-який інший напрямок туроператора Join UP!, анулювання без штрафів і повернення грошових коштів згідно з процедурою", - повідомили в компанії.

Напередодні повідомляли, що Sky Up скасувала 4 рейси зі Львова до Єгипту і назад. Причина скасування не уточнювалася.

Раніше туроператор Join UP! повідомляв про намір зменшити частку перевезень "проблемних" авіакомпаній.

Через часті затримки і перенесення чартерних рейсів компанія в розпал сезону скоротила кількість польотів у Туреччину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram