ГоловнаСуспільствоПодії

У Вишневому водій маршрутки побив поліцейського за зауваження про порушення ПДР

Правоохоронець був не при виконанні.

У Вишневому водій маршрутки побив поліцейського за зауваження про порушення ПДР
Фото: badnews.org.ru

У місті Вишневе Київської області водій маршрутного таксі накинувся на поліцейського після того, як той зробив йому зауваження про порушене правило дорожнього руху.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Зазначають, що правоохоронець був не при виконанні.

"Працівник поліції, перебуваючи поза службою, їхав у своїх справах у маршрутному таксі сполученням Київ-Вишневе. Коли помітив, що водій автобуса порушив ПДР, зробив йому зауваження. Водій відреагував на це агресивно. Він довіз поліцейського до кінцевої зупинки громадського транспорту у Вишневому. Там, замкнувши двері салону автобуса, накинувся на нього з кулаками", - йдеться в повідомленні. Поліцейський викликав на допомогу колег, після чого водія вдалося вгамувати.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу. Зараз опитують свідків інциденту. Поліцейського скерували на проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня завданих йому ушкоджень.

Відкрито кримінальне провадження за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в травні в Оболонському районі Києва поліцейського побили битою за зауваження з приводу порушення ПДР.

У липні Подільський районний суд Києва засудив до трьох років в'язниці і амністував киянина, який побив поліцейського під час перекриття вулиць для проведення марафону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram