ГоловнаСуспільствоПодії

З колонії в Бердичеві втекли двоє ув'язнених, один з них іноземець

Поліція розшукує втікачів.

З колонії в Бердичеві втекли двоє ув'язнених, один з них іноземець
Архив
Фото: http://slavyanoserbsk.com

У Житомирській області з Бердичівського виправного центру вночі 24 липня втік ув'язнений, громадянин Грузії Моргошії Манучара, 1987 року народження

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"Розшукуваний - громадянин Грузії, уродженець і житель м. Цаленджиха. В Україні не мав постійного місця проживання та реєстрації. У 2017 році він був засуджений за злочин, передбачений ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 390 (ухилення від відбування покарання у вигляді обмеження волі та у вигляді позбавлення волі. Тривають заходи зі встановлення його місця перебування.

Прикмети розшукуваного: зріст 175 см, волосся русяве, очі карі.

Фото: zt.npu.gov.ua

Крім того, як повідомляє місцеве видання "Бердичів BIZ" з посиланням на поліцію, під час виправних робіт у Романівському районі області 23 липня втік ще один в'язень - Анатолій Карпець, який відбував покарання в цій самій колонії. Він був засуджений за умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. До засудження проживав у Житомирі.

Прикмети розшукуваного: зріст 187 см, волосся сиве, очі карі. Має татуювання: на шиї "хрест", на грудях ліворуч - "дракон", на лівій руці - "церква".

Фото: zt.npu.gov.ua

Нагадаємо, 17 липня з колонії загального режиму №51 в Одесі втекли троє в'язнів, проломивши стіну в овочесховищі. Двох із них засудили за крадіжки, третього - за ст. 153 Кримінального кодексу (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом).

Того ж дня двох утікачів спіймали. Третій утікач добу переховувався в кемпінгу на трасі "Одеса - Київ". Його спіймали 20 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram