ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом потрапив у ДТП туристичний автобус з білорусами (оновлено)

Водій заснув за кермом і з'їхав у кювет.

Сьогодні вранці під Києвом у ДТП потрапив автобус із білоруськими туристами. Про аварію в районі с. Йосипівка написала білоруська журналістка Настя Мащева на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами пасажирки, водій заснув за кермом.

"Змінилися (водії, - ред.) після кордону. Перший пішов спати, другий за кермом вирубався. Поки їхали по жахливій дорозі, він їв цукерки і тримався, а як виїхали на добрий шматок, заснув", - написала Мащева.

Автобус виїхав на зустрічну смугу і звідти скотився в кювет. На щастя, ніхто не постраждав.

"Після 1,5 години очікування в Києві нас посадили на автобус до Одеси. На місці ДТП чекали на автобус до Києва понад 4 години. Разом майже 6 годин очікування. Від перевізника ні пояснень, ні вибачень", - написала Мащева.

Автобус, який потрапив у ДТП, належить компанії Ecolines.by і виконував маршрут з Мінська до Одеси.

Оновлення. Агентство УНН з посиланням на поліцію Київської області повідомляє, що інформація про ДТП є фейком. Згідно з повідомленням, "на місце передбачуваної події виїжджали патрульні наряди, але ознак ДТП виявлено не було так само, як не було виявлено постраждалих або свідків дорожньої пригоди".

Водночас черговий оператор українського представництва "Еколайн" підтвердив  LB.ua факт аварії. За даними компанії, оскільки ніхто з пасажирів не постраждав і не потребував медичної допомоги, їх пересадили на інший автобус і без пригод доставили в Одесу.

Нагадаємо, минулого тижня в п'ятницю, 20 липня, в Україні відбулося відразу кілька резонансних ДТП з великою кількістю загиблих. Після аварій міністр інфраструктури Володимир Омелян оголосив про негайне (з 27 липня) повернення швидкісного контролю на дорогах, а також про перевірку перевізників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram