ГоловнаСуспільствоЖиття

Усик зібрався до Криму

"Додому, відпочивати, з дружиною та дітьми".

Усик зібрався до Криму
Фото: twitter.com/wbsuperseries

Український боксер Олександр Усик, який напередодні став абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, має намір поїхати до Криму, щоб зустрітися з дітьми і провести час із сім'єю.

Про це Усик розповів на прес-конференції за підсумками фінального поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії в Москві, передає Крим.Реалії.

"Я не бачив своїх дітей два місяці. Вони зараз у бабусі в Сімферополі. Природно, що я зроблю: я поїду до Києва, зберу речі, і швиденько - до дітей. Я сьогодні розмовляв з дочкою, вона прислала мені на телефон намальований кубок. Соромилася трошки, розмовляла зі мною. А пацанів своїх останнього тижня не бачив навіть у телефоні. Я дуже скучив. Природно, хочу поїхати і побачити їх, обійняти, побалуватися. Додому, відпочивати, з дружиною та дітьми", - сказав український боксер.

Уночі проти неділі у фінальному поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії Олександр Усик у Москві провів бій з росіянином Муратом Гассієвим. За результатами 12-ти раундів український боксер переміг одноголосним рішенням суддів - 120:108, 119:109, 119:109.

За підсумками вчорашнього поєдинку українець зберіг свої пояси чемпіона світу за версіями WBO і WBC, а також долучив до них пояси WBA Super і IBF (ними володів Гассієв) і пояс журналу The Ring, який зазвичай вручають переможцям на поєдинку двох найсильніших бійців вагової категорії. Крім того, Усик завоював Кубок Мохаммеда Алі.

Як відомо, Олександр Усик є уродженцем Криму. Після анексії Росією півострова боксер на деякий час залишився жити в Сімферополі й покидав Крим тільки на час тренувальних зборів.

Усик - громадянин України, з дружиною Катериною та трьома дітьми: Кирилом, Михайлом і Єлизаветою, - живе в Києві.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram