ГоловнаСуспільствоЖиття

На табличці до пам'ятника Гурченко помітили дві помилки

До самого пам'ятника претензій немає, хоча з облицюванням гранітом влада перестаралася.

У Харкові відкриття пам'ятника актрисі Людмилі Гурченко не минуло без казусу. Автори монумента примудрилися допустити дві помилки в тексті з іменами тих, хто сприяв створенню монумента. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив депутат облради Дмитро Булах.

"Тут невеликі "ашипкі". Ну як зазвичай. СкулПЬтура вийшла на славу. Ну і Володимир Іванович СкоробАгач може трохи образитися", - написав автор.

Фото: newsroom.kh.ua

І дійсно: у слові "скульптура" букви переплутані місцями, а в прізвищі заступник голови облради Володимира Скоробагача допущено помилку.

Нагадаємо, відкриття монумента відбулося вчора, 19 липня, у сквері на перетині проспекту Незалежності та вулиці Трінклера.

За інформацією Харківського антикорупційного центру, за реконструкцію скверу міська влада заплатила майже 10 мільйонів гривень. При цьому 1,8 млн було витрачено на облицювання пам'ятника гранітом. Варто зазначити, що ціна за квадратний метр каменю закладена на рівні 69 тисяч гривень, при тому що ринкова вартість за аналогічну площу стартує з позначки 800 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram