ГоловнаСуспільствоПодії

Водій фури провіз інспектора Укртрансбезпеки п'ять кілометрів на капоті

Поки інспектор їхав на капоті, він примудрився викликати поліцію, пояснити, куди їде, і зняти відео.

У Чернівцях водій вантажного автомобіля намагався втекти від інспектора управління Укртрансбезпеки. Той хотів зупинити машину, застрибнувши на капот, але водій продовжив рух. У результаті інспектор був змушений так їхати близько п'яти кілометрів.

Про це пише місцеве видання molbuk.ua.

"Я зупинив вантажівку Rebault Magnum. Мав провести ваговий контроль і перевірку документів. Назвався і пішов до робочого місця. Раптом водій дав задній хід, і я опинився перед капотом. У мене не було іншого виходу, крім як застрибнути на машину", - розповів інспектор Денис Ключевський.

Водій вантажівки ніяк на це не відреагував і продовжив рух.

"Водій продовжував їхати. Так на капоті проїхав майже п'ять кілометрів - від ресторану "Білий дім" до кільця біля заправки поблизу [села] Магалі. Швидкість була десь 60-70 кілометрів на годину. Водій заїхав на зупинку для вантажівок і зупинився. Замкнув машину й утік. Його знайшла патрульна поліція за 700 метрів від зупинки в кущах. Чому водій так вчинив, він не зміг пояснити", - розповів інспектор.

Поки інспектор їхав на капоті вантажівки, він примудрився викликати поліцію, пояснити, куди їде, а ще при цьому робити фото та відео. Ніяких тілесних ушкоджень після такої поїздки інспектор не отримав і знову вийшов на роботу на дорозі біля села Оршівці.

За словами інспектора, поліція прибула на місце події через 3-5 хвилин. Патрульні склали на водія вантажівки два адмінпротоколи. Як пізніше виявилося, у водія раніше вже було 13 протоколів за порушення правил дорожнього руху і жоден з них не сплачено. Чи затримали водія і чи був він п'яним, поки що невідомо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram