ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаївській області машиністів, які переїхали жінку, звільнили з роботи

Триває слідство.

У Миколаївській області машиністів, які переїхали жінку, звільнили з роботи
Фото: zruchno.travel

Машиністів поїзда, які в Миколаївській області переїхали жінку, заховали тіло в пакети і викинули в іншому місці, звільнили із займаних посад.

Про це повідомляє прес-служба регіонального відділення "Одеська залізниця".

"Через порушення робочої дисципліни та Регламенту дій працівників, пов'язаних з рухом поїздів в аварійних і нестандартних ситуаціях, машиніст і помічник машиніста були звільнені із займаних посад. Зараз всі обставини події з'ясовуються. Триває слідство, призначено низку експертиз", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей випадок розслідують правоохоронці. "Укрзалізниця" і регіональна філія "Одеська залізниця" сприяють проведенню всіх слідчих дій і сподіваються, що вже найближчим часом будуть встановлені всі обставини інциденту.

Як повідомлялося, 13 липня в Миколаївській області вантажний потяг переїхав місцеву жительку 1974 року народження. Замість того, щоб викликати поліцейських, машиніст і помічник заховали тіло в пакети і викинули в іншому місці. Наїзд стався близько 21:30 в районі станції Березнегувате.

Під час розслідування машиністи розповіли, що помітили жінку, яка лежала на колії, застосували екстрене гальмування, але не встигли зупинити поїзд. Зі страху бути звинуваченими в наїзді вони забрали частини тіла, заховали його в пакети у шахті холодильника і викинули в іншому місці.

Труп знайшли 15 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram