ГоловнаСуспільствоПодії

У Мукачеві спецпризначенці зі стріляниною затримали наркоторговців

За неофіційною інформацією, затримані - роми.

Поліція в середу, 18 липня, провела в Закарпатській області спецоперацію із затримання членів організованої групи наркоділків.

Під час затримання один зі зловмисників вчинив опір поліцейським, тому до них застосували вогнепальну зброю, повідомляє прес-служба ГУНП у Закарпатській області.

Встановлено, що учасники групи протягом тривалого часу займалися виготовленням і постачанням наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах як на території регіону, так і поза його межами.

Повідомляється, що у затриманих вилучено велику партію наркотичних засобів, а також вогнепальну і холодну зброю.

"Під час затримання один зі зловмисників чинив опір законним вимогам поліцейських. Тому для зупинки транспорту, в якому пересувався зловмисник, співробітники поліції були змушені застосувати вогнепальну зброю. Постраждалих немає. Всі члени групи затримані. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають" - інформують у поліції.

На одному з відео, оприлюдненому Мukachevo.net, зафіксовані слідчі дії, помітно, як поліцейські вилучають велику суму в доларах.

У розпорядженні видання також з'явилося відео з камер відеоспостереження, на якому зафіксовано проведення спецоперації силовиків у Мукачеві.

На відео видно, що людина, тікаючи на автомобілі, призупинилася, у той час, як силовики на джипі перекрили їй дорогу.

За даними Мukachevo.net ближче до вечора спецоперація перемістилася у ромський табір у Мукачеві, де тривають слідчі дії.

Лідер закарпатських правих Тарас Деяк повідомив, що затримані наркоторговці - роми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram