ГоловнаСуспільствоПодії

З одеської колонії втекли троє в'язнів (оновлено)

До вечора двох втікачів затримали.

З одеської колонії втекли троє в'язнів (оновлено)
Южная исправительная колония №51 в Одессе
Фото: nv.ua

У вівторок уранці з колонії загального режиму №51 в Одесі втекли троє ув'язнених.

Про це повідомляє "Думская" з посиланням на правоохоронців.

Утечу було здійснено о 4-й годині ранку. На волі опинилися Іван Запорожан 1997 року народження, Владислав Куспіс 1995 року народження і В'ячеслав Загорняк 1992 року народження.

Перші два були засуджені за крадіжки, третій за ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті в неприродній спосіб).

Одеську поліцію і Нацгвардію піднято по тривозі. Злочинців розшукують.

Фото: dumskaya.net

Оновлення. "Як повідомив начальник колонії Тагір Ахмедов, засуджені втекли, проломивши стіну в овочесховищі.

"Чоловіки розбили стіну приміщення, де зберігалися овочі, відсунули захисну огорожу, після чого вискочили на Люстдорфську дорогу. Зараз з'ясовують, як вони потрапили в овочесховище", - цитує Ахмедова УНН.

Проживали засуджені в різних блоках. Їх термін ув'язнення минав через кілька років.

Оновлення 23:02. Правоохоронці затримали двох із трьох ув'язнених, які у вівторок, 17 липня, здійснили втечу з колонії в Одеській області. Про це повідомив начальник одеської поліції Дмитро Головін.

"Спеціальна операція "Сирена" в дії - двох втікачів затримали, на черзі третій!", - він написав і оприлюднив відповідні фото затриманих.

Нагадаємо, в червні в Києві під час конвоювання втік з-під варти "шлюбний аферист" Олександр Бурлаку, якого затримали в травні цього року. Пізніше його зловили столичні поліцейські. Також було затримано працівника Дніпровського управління поліції за фактом сприяння втечі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram