ГоловнаСуспільствоПодії

Троє людей постраждали в результаті вибуху в квартирі багатоповерхівки в Кривому Розі (оновлено)

Дві квартири повністю знищені, п'ять - частково.

Троє людей постраждали в результаті вибуху в квартирі багатоповерхівки в Кривому Розі (оновлено)
Фото: dp.dsns.gov.ua

У понеділок ввечері в Кривому Розі прогримів вибух на восьмому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку, в результаті чого троє людей отримали травми, в тому числі - одна дитина.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники евакуювали 40 осіб з 8-го і 9-го поверхів будівлі.

Відзначають, що вибухом були повністю знищені дві квартири, пошкоджено п'ять квартир, а також міжкімнатні перегородки, також спостерігаються тріщини в несучих конструкціях будинку, вибиті вікна.

Фото: dp.dsns.gov.ua

Чотири людини, в тому числі одна дитина, були тимчасово відселені в центр соціального обслуговування. Жителі інших квартир повернулися до своїх домівок. За інформацією рятувальників, на цей момент загрози обвалення немає.

Оновлення. Поліція порушила кримінальну справу за статтею ч. 1 ст. 275 КК (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд), повідомляють на сайті поліції Дніпропетровської області.

"На місці встановлено, що на восьмому поверсі дев'ятиповерхового будинку стався вибух побутового газу. В результаті три людини травмовані. Чоловік 1983 року народження перебуває в лікарні, жінка 1963-го і дівчина 2011 року народження проходять лікування амбулаторно. Також від вибуху постраждали вісім квартир", - ідеться в повідомленні.

Фото: dp.npu.gov.ua

Правоохоронці встановлюють усі обставини події, проводять слідчі дії.

Нагадаємо, на базі відпочинку в Донецькій області стався вибух, у результаті якого постраждало двоє людей. Як з'ясувалося, 62-річний охоронець сусіднього пансіонату після конфлікту з відпочивальниками кинув у їхній бік гранату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram