ГоловнаСуспільствоПодії

Охоронець пансіонату в Донецькій області кинув гранату в відпочивальників

В епіцентрі вибуху опинилися шестеро осіб, але більшість із них не постраждали.

Охоронець пансіонату в Донецькій області кинув гранату в відпочивальників
Фото: slavyansk-police.dn.ua

У селищі Щурове Донецької області 62-річний охоронець пансіонату після конфлікту з відпочивальниками кинув у бік опонента гранату, в результаті чого двоє людей отримали поранення.

Про це повідомляють на сайті поліції Слов'янська.

Напередодні, 15 липня, в Лиманське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на території бази відпочинку стався вибух і є постраждалі - двоє жителів Краматорська 1979-го і 1982 років народження.

"Правоохоронці встановили особу, причетну до цього злочину. Ним виявився житель Лиману 1962 року народження, який працював охоронцем в одному з сусідніх пансіонатів. Причиною послужив конфлікт між ним і відпочивальнком. Ображений підозрюваний повернувся додому, взяв саморобну "ручну гранату" (заряд від гранатомета з доданим жаром) і повернувся, щоб помститися", - йдеться в повідомленні.

В епіцентрі вибуху опинилися шестеро осіб, але більшість із них не постраждали - поранення отримали чоловік і жінка, яка перебуває у вкрай важкому стані в лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Охоронця затримано. Під час обшуків у нього вилучили аналогічні вибухові предмети і запали. Їх походження встановлюється. Факт вилучення кваліфіковано за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Фото: slavyansk-police.dn.ua

Нагадаємо, раніше в селі Флорине Вінницької області чоловік кинув гранату в поліцейських.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram