ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківській області жінка як покарання садила дітей "на ланцюг"

Поліція передала дітей їхній бабусі.

В Івано-Франківській області жінка як покарання садила дітей "на ланцюг"
Фото: if.npu.gov.ua

В Івано-Франківській області місцева 67-річна жителька одного із сіл району повідомила про зникнення з дому її двох онуків - 12-річної дівчинки і 11-річного хлопчика.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Правоохоронці почали шукати зниклих дітей, і незабаром виявили їх у покинутому приміщенні в Чернівцях.

Як з'ясувалося, 32-річна мати часто конфліктувала з дітьми і карала їх, приковуючи металевим ланцюгом до батареї в спальні та до крану у ванній кімнаті.

Під час останнього такого конфлікту жінка прив'язала дітей металевим ланцюгом, а сама пішла з дому. Хлопчик зміг зняти ланцюг і допоміг сестрі звільнитися. Потім діти зібрали речі і втекли з дому.

Фото: if.npu.gov.ua

"Після ночі в занедбаному приміщенні їх знайшли поліцейські. Зараз правоохоронці з'ясовують причини та мотиви такої поведінки матері стосовно рідних дітей", - наголошується в повідомленні.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). За такі дії матері загрожує обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Дітей передали їхній бабусі.

Нагадаємо, раніше в Сумській області за дивних обставин загинула 4-річна дівчинка. Як з'ясувалося, незадовго до смерті дитину побив батько.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram