ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала групу наркоторговців у Кіровоградській області

9 чоловіків продавали наркотики і психотропні речовини.

Поліція Кіровоградської області припинила діяльність групи осіб, які збували наркотики і психотропні речовини. Як повідомляє прес-служба регіональної поліції, чотирьох учасників групи вже заарештовано, для інших обирається запобіжний захід.

За попередніми даними, вартість вилучених у зловмисників наркотичних засобів і психотропних речовин за цінами "чорного ринку" становить близько 100 тис. гривень.

Група складалася з 9 зловмисників віком від 19 до 40 років, двоє із затриманих раніше були судимі. Організатором "наркобізнесу" виявився житель міста Новоукраїнки, решта учасників - уродженці Новоукраїнського та Добровеличківського районів, а зараз живуть у Кропивницькому.

Фото: npu.gov.ua

Зловмисники постачали наркотичні і психотропні речовини, доставлячи їх особисто або шляхом закладок. Зараз поліцейські з'ясовують канали надходження «товару», за попередньою інформацією, його отримували з інших областей.

Під час обшуку в затриманих вилучили 50 капсул з метамфетаміном загальною вагою близько 100 грамів, 300 грамів марихуани, понад 50 набоїв калібру 5,6 і 9 мм, пістолет з маркуванням МР-654К, 2 пристрої для вживання марихуани, а також грошові кошти, банківські картки і мобільні телефони. Вилучені речовини і предмети направлено на експертизу.

Учасникам групи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, минулого тижня в Україні співробітники Служби безпеки України і прокуратури затримали громадянина однієї з країн Балканського півострова, який перебуває в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram