ГоловнаСуспільствоПодії

За годину до наїзду на жінок Олефір зробив іншу ДТП, - Москаль

Поліція відпустила водія, оскільки на місці події "ніхто не постраждав".

За годину до наїзду на жінок Олефір зробив іншу ДТП, - Москаль
Фото: mukachevo.net

За годину до смертельної дорожньо-транспортної пригоди в Перечині Закарпатської області поліція відпустила п'яного голову місцевої районної адміністрації Віктора Олефіра з місця іншої аварії. Про це повідомляє прес-служба голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Повідомляється, що за годину до смертельної ДТП в селі Ворочово Олефір на позашляховику Jeep Cherokee зіткнувся з ВАЗ-2109.

"На місце виїхала поліція і, побачивши, що водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння, відпустила його через те, що в результаті аварії ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Начальнику поліції Закарпатській області Роману Стефанишину доручили провести службове розслідування. У зв'язку з трагедією в Перечинському районі оголошено траур, а також відмінено фестиваль "Лемківська ватра".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Перечині п'яний чиновник влаштував аварію, в результаті якої загинула жінка. Ще одна жінка отримала важкі травми і перебуває в реанімації.

Раніше на цьому тижні в Харкові вийшов за амністією Андрій Полтавець, достроково звільнений від відбування покарання через ДТП з шістьма жертвами і одержав потім другий термін через водіння у п'яному вигляді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram