ГоловнаСуспільствоЖиття

Авіакомпанія Bravo Airways скасувала чотири рейси з Туреччини і Тунісу до Львова

Причиною є невиконання фінансових зобов'язань туроператора.

Авіакомпанія Bravo Airways скасувала чотири рейси з Туреччини і Тунісу до Львова
Фото: Мариан Стрильцив

У п'ятницю, 13 липня, авіакомпанія Bravo Airways скасувала чотири рейси до Львова з Туреччини і Тунісу.

Прес-служба міжнародного аеропорту "Львів" повідомила, що скасовані рейси BAY4714/4713 за маршрутом Анталія-Львів-Анталія. Вони повинні були вилетіти з Туреччини 13 липня о 15:35 і 16:35.

Ще два скасованих рейси BAY7376/7375 повинні були вилетіти за маршрутом Монастір-Львів-Монастір 14 липня о 12:30 і 13:30.

Авіакомпанія Bravo Airways повідомила пасажирам скасованих рейсів про зміни. За словами прес-служби авіакомпанії, рейси довелося скасувати ще тиждень тому в зв'язку з невиконанням фінансових зобов'язань туроператора Oasis Travel Ukraine.

Раніше ЗМІ повідомляли, що приблизно 200 туристів з України не змогли вчасно вилетіти зі столиці Албанії Тірани в зв'язку зі скандалом з авіаперевізником Bravo Airways.

Згідно з повідомленням, авіакомпанія Bravo Airways заявила, що рейси, заплановані на 30 червня та 1 липня, виконані в повному обсязі, а з 3 липня повертається в штатний режим роботи.

Зміни в розкладі 2 липня пов'язані з необхідністю виконати 5 гуманітарних рейсів у Туніс, де перебувають близько 800 українців, постраждалих від дій туроператора Oasis Travel.

міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував на 3 липня нараду з представниками авіакомпаній і туроператорів, щоб вирішити ситуацію із затримками туристичних рейсів. Днем раніше міністр звернеться до Генеральної прокуратури у зв'язку з шахрайством з боку туроператора "Oasis Travel", який заборгував перевізнику "Bravo" понад мільйон доларів.

Сьогодні рейси в Туніс Bravo Airways не виконує.

Авіакомпанія Bravo Airways була заснована 2 квітня 2012 року. Літаки авіакомпанії базуються в міжнародному аеропорту "Бориспіль", а з 2016 року також в міжнародних аеропортах "Київ" і "Харків".

Bravo Airways експлуатує середньомагістральні літаки Boeing McDonnell Douglas (MD-82/83) і Boeing 737.

9 липня повідомлялося, що в аеропорту "Львів" затримуються чотири рейси SkyUp. Адміністрація повідомила про технічні причини затримок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram