ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП на Львівщині загинули двоє військових (оновлено)

Військова прокуратура встановлює обставини події.

На трасі Львів - Самбір між селами Лапаївка та Оброшино в п'ятницю, 13 липня, зіткнулися два автомобілі. Двоє людей загинули, є травмовані.

Фото: zaxid.net

ДТП сталася близько 15:00. Зіткнулися мікроавтобус Ford Transit і легковий автомобіль Mazda, інформує прес-служба поліції Львівської області.

"В результаті зіткнення четверо людей, які перебували в Mazda, отримали тілесні ушкодження, з них двоє від отриманих травм померли на місці події. Також травмовано водія Ford. Постраждалі госпіталізовані, лікарі уточнюють їх діагнози", - йдеться в повідомленні.

Фото: zaxid.net

За інформацією ZAXID.NET, в автомобілі Mazda їхали четверо військовослужбовців однієї з частин в Самборі. Двоє з них, 1981 і 1988 років народження, загинули на місці ДТП, ще двоє госпіталізовані.

Водій Ford Transit в аварії не постраждав, як показала перевірка на алкотестері, він був тверезий.

Фото: zaxid.net

За попередніми даними водій автомобіля Mazda не впорався з керуванням на слизькій дорозі і виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з Ford'ом.

Оновлення. Військова прокуратура встановлює обставини порушення військовослужбовцями однієї з військових частин у Львівській області правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі декількох осіб.

За даними прес-служби військової прокуратури Західного регіону України, близько 14:30 старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів - Самбір поблизу с. Лапаївка, порушивши правила дорожнього руху, на швидкості виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем марки Ford Transit під керуванням військовослужбовця.

"Внаслідок цього 2 пасажири-військовослужбовці автомобіля Mazda загинули на місці події. Водія автомобіля Mazda, що спричинив ДТП, і другого пасажира направили у військовий госпіталь", - йдеться в повідомленні.

Проводяться першочергові слідчі дії. Винуватця ДТП - водія автомобіля Mazda затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України здійснює Головне управління Нацполіції у Львівській області, а процесуальне керівництво - військова прокуратура Львівського гарнізону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram