ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців

Бойовики 24 рази порушили режим тиші.

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, причому двічі - з забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

На Луганському і Горлівському напрямках було тихо. На Попаснянському та Світлодарському - бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї захисників Троїцького і Новолуганська.

На Донецькому напрямку зафіксовано вісім обстрілів з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Мар'їнки, Березового, Авдіївки і Опитного.

На Маріупольському напрямку знову було "гаряче". Російські найманці 14 разів обстріляли позиції ЗСУ з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля Водяного, Павлополя, Талаківки, Лебединського та Харчовика. Крім того, терористи вперше за шість днів використовували заборонені мінськими домовленостями 82-міліметрові міномети і випустили по захисниках Павлополя і Водяного 14 мін.

У результаті активних бойових дій троє військовослужбовців були поранені.

З початку поточної доби бойовики двічі порушили перемир'я - на Донецькому і Маріупольському напрямах. За даними розвідки, двох бойовиків знищено й трьох поранено.

Нагадаємо, раніше на засіданні тристоронньої контактної групи в Мінську спостерігачі ОБСЄ констатували суттєве зменшення перестрілок з початку "хлібного перемир'я".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram