ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі поранено одного українського військового

Бойовики здійснили 17 обстрілів з кулеметів і стрілецької зброї.

На Донбасі поранено одного українського військового
Фото: Макс Требухов

За минулу добу, 11 липня, в зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано 17 обстрілів з боку бойовиків. Втрат серед українських військовослужбовців немає, одного захисника поранено, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

На Луганському напрямку у Станиці Луганській бойовики дали кілька черг з великокаліберного кулемета в бік наших позицій, чим укотре зірвали виконання рішення Тристоронньої контактної групи. Також обстрілів із гранатометів зазнали захисники Кримського.

Значно активізувалися окупанти на Світлодарському напрямку. Там ворог 7 разів відкривав прицільний, проте нетривалий вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил. Вогневого впливу зазнали захисники Новолуганського, Світлодарська і Луганського.

На Донецькому і Маріупольському напрямках спостерігається зниження активності порівняно з попередньою добою. Російські окупаційні війська відкривали одиничний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по захисниках Красногорівки, Мар'їнки, Авдіївки, Талаківки і Широкиного.

На жаль, за минулу добу одного військовослужбовця було поранено.

За даними розвідки, двоє окупантів отримали поранення.

Нагадаємо, напередодні протягом засідання тристоронньої контактної групи в Мінську спостерігачі ОБСЄ констатували суттєве скорочення перестрілок з початку "хлібного перемир'я".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram