ГоловнаСуспільствоВійна

Стан трьох військових, поранених на Рівненському полігоні, - середньої тяжкості

Постраждалих очікують операції і тривале лікування.

Стан трьох військових, поранених на Рівненському полігоні, - середньої тяжкості
Фото: EPA/UPG

Стан трьох солдатів, які постраждали від вибуху міномета на Рівненському полігоні і госпіталізовані у Львів, медики оцінюють як середньої тяжкості. Про це сьогодні на брифінгу повідомив полковник медичної служби Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Іван Богдан.

"Оперативне втручання дозволило врятувати життя пораненим. Сьогодні їх стан можна оцінити як середньої тяжкості, інтенсивна терапія завершена, загрози їхньому життю немає", - цитує Богдана "Інтерфакс-Україна".

Троє поранених притомні, розмовляють і приймають їжу, проте їм необхідне довгострокове лікування, очікується ще низка операцій.

Нагадаємо, протягом бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на Рівненському загальновійськовому полігоні 6 липня відбувся розрив 120-міліметрового міномета "Молот". У результаті троє військовослужбовців загинули, ще дев'ять отримали поранення різного ступеня тяжкості. Командувач Сухопутних військ ЗСУ ухвалив рішення про припинення навчань. Призначено службове розслідування для з'ясування причин трагедії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram