ГоловнаСуспільствоПодії

У Подільську померло немовля, залишене на підвіконні пологового будинку

Поліція розшукує породіллю.

Поліцейські Одеської області розшукують жінку, яка покинула новонароджену дівчинку на підвіконні пологового будинку в Подільську.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

"Лікар міської лікарні Подільська знайшов дитину на підвіконні будівлі пологового будинку. Дівчинка була загорнута в пелюшки і ледве дихала. Медики почали реанімаційні заходи, але врятувати малюка не змогли", - йдеться в повідомленні.

Фото: od.npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу (залишення в небезпеці). За цей кримінальний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

"Причину смерті встановить судово-медичний експерт після розтину. Поліцейські відразу почали розшукувати породіллю. До оперативно-розшукових заходів залучено кінологічну службу прикордонного загону. Наразі матір дитини знайти не вдалося. Поліцейські звертаються до жителів м. Подільська, Подільського району та сусідніх районів по допомогу: просимо повідомляти інформацію про жінок, які мали очевидні ознаки вагітності, проте новонароджених дітей у них немає. Це може стати в нагоді під час пошуків", - повідомив начальник місцевого відділення поліції Микола Піщанський.

Нагадаємо, раніше поліція затримала в Хмельницькому 27-річну жінку, яка намагалася продати своїх дітей - семирічного хлопчика і п'ятирічну дівчинку - за 35 тис. доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram