ГоловнаСуспільствоОсвіта

Директор школи поблизу Харкова при звільненні вивезла з собою парти

Влаштовуючись на роботу, жінка отримала дозвіл "користуватися своїми речами".

Директор школи поблизу Харкова при звільненні вивезла з собою парти
Фото: Фокус

Директор школи в с. Хорошеве (Харківський район) написала заяву про звільнення і вивезла частину меблів, у тому числі парти і лавки. Про це пише місцеве видання SQ з посиланням на батьків учнів школи.

"У школі почали розбирати меблі, нам пояснили, що ці меблі не стоять на балансі в школі. Чому? Директор каже, що це її, і немає запитань, а чому вже три роки, а вони не оформлені. Куди дивилося РУО (районне управління освіти, - SQ)?" - написала одна з батьків Ольга Золочівська.

Директор посилається на те, що меблі - з її попереднього місця роботи і не стоять на балансі школи, тому вона має право їх забрати.

Як повідомила начальник відділу освіти Харківської райдержадміністрації Ольга Бабельчук, заява про звільнення директора Хорошевської школи ще не надійшла. Що стосується меблів, то така ситуація "дійсно могла виникнути".

"Директор дійсно, коли прийшла на роботу, завезла свої меблі. Вона писала заяву з проханням дозволити користуватися своїми речами. Точно вам не скажу, які речі були в цьому переліку. Наступного тижня ми відправимо в Хорошеве матеріальну групу і проведемо позапланову інвентаризаційну перевірку", - повідомила Бабельчук.

За даними районного управління освіти, директором школи є Ірина Гусак, вона очолює навчальний заклад з 2015 року. У Хорошевській школі навчаються 280 учнів, у тому числі 127 учнів початкової школи, 134 - середньої школи і 15 старшокласників.

Нагадаємо, раніше цього тижня в Рівненській області жителі села Млинів побилися з поліцією через закриття місцевої гімназії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram