ГоловнаСуспільствоЖиття

Львівський суд відхилив ще три апеляції у справі про напад на ромів

Всі затримані будуть під вартою протягом двох місяців.

Львівський суд відхилив ще три апеляції у справі про напад на ромів
Фото: скриншот видео

Апеляційний суд Львова відхилив клопотання про зміну запобіжного заходу для підозрюваних у нападі на табір ромів. Про це повідомляє прес-служба суду.

Розгляд апеляцій від неповнолітніх Юрія Бешлея, Костянтина Петрова, Андрія Іваночка проходило за закритими дверима. Всі три апеляції про звільнення з-під варти під домашній арешт суд відхилив.

Засідання у справі ще одного підозрюваного Ярослава Пужила перенесли на 9 липня, оскільки на судове засідання не з'явився його адвокат Іван Яцишин. Він повідомив напередодні суду, що перебуває на лікарняному.

Розгляд апеляційної скарги підозрюваного Олександра Наконечного перенесли на 10 липня.

Всім неповнолітнім інкримінують грубе порушення громадського порядку, яке супроводжується особливою нахабністю, з використанням предметів, наперед підготовлених для завдання тілесних ушкоджень.

Раніше сьогодні суд залишив під вартою підозрюваного в організації нападу, 20-річного Андрія Тичку. У разі визнання провини йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, поліція затримала 9 учасників нападу на табір ромів, в результаті якого одна людина загинула і четверо отримали поранення. Встановлено, що напад організував 20-річний Андрій Тичка, всі інші учасники нападу - неповнолітні, учні місцевих шкіл.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram