ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд відхилив апеляцію львівського організатора нападу на табір ромів

Апеляційний суд розгляне сьогодні ще 4 апеляції в цій справі.

Суд відхилив апеляцію львівського організатора нападу на табір ромів
Фото: скриншот видео

Апеляційний суд Львівської області 5 липня підтвердив арешт без права застави 20-річному Андрію Тичці, підозрюваному в організації нападу на табір ромів у Львові. Про це із залу суду повідомляє Zaxid.net.

Підозрюваний оскаржив рішення Пустомитівського районного суду про свій арешт на 60 діб, він просив дозволити внести заставу або відпустити його під особисте зобов'язання. Суд відмовив у зміні запобіжного заходу, оскільки вважає, що організатор нападу може втекти від слідства або знищити будь-які докази.

Засідання у справі ще одного підозрюваного Ярослава Пужила перенесли на понеділок, оскільки в суд через хворобу не прийшов його захисник.

Нагадаємо, 25-26 червня Пустомитівський районний суд заарештував на два місяці без права внесення застави шістьох підозрюваних у нападі і підозрюваного в організації нападу на табір ромів у Львові.

24 червня поліцейські затримали 7 осіб за підозрою в убивстві людини і пораненні ще чотирьох у ромському таборі у Львові. Шестеро затриманих виявилися старшокласниками з місцевих шкіл, через що в усіх школах міста організували батьківські збори, на яких попросили уважніше стежити за дозвіллям дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram