ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Антоновича чоловік загинув у результаті вогнепального поранення (оновлення)

Зловмисників було як мінімум двоє.

У результаті стрілянини в Голосіївському районі Києва поранено чоловіка. Постріли пролунали близько 16:15 на вул. Антоновича, повідомляє "Інформатор".

За словами очевидців, з банку "Благовіст" на Тверській вийшов чоловік, а інший, що йшов Тверською з Антоновича, спочатку щось йому прокричав, після чого почав стріляти йому в спину. Свідки говорили про чотири або п'ять пострілів, поліція ж повідомила про шість: спочатку три ззаду, а потім три спереду, коли потерпілий впав. Трохи пізніше стало відомо про вісім знайдених гільз на місці розстрілу.

Поліцейські відгородили місце злочину, потерпілого відразу ж госпіталізували.

Очевидці повідомили, що стрілянину зупинила жінка-очевидець, яка почала кричати посеред вулиці. Через це нападник опустив пістолет і поранення припали потерпілому в сідниці. Відразу після цього зловмисник з місця пригоди зник. Вже відомі його прикмети - кавказець, близько 35 років, одягнений у джинси і темну футболку.

На місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події, спілкуються зі свідками і з очевидцями, а також проводять огляд місця злочину.

Оновлення. О 18:20 поліція повідомила про смерть потерпілого.

Його особу встановлено, це чоловік 1988 року народження

На місці події вилучили стріляні гільзи, імовірно - від пістолета Макарова. У Києві введено оперативний план з розшуку та затримання невідомого: зі свідчень встановлено, що чоловік - кавказької зовнішності, 30-35 років, одягнений у чорну куртку, зі собою має вогнепальну зброю.

Оновлення 00:50. Поліція оприлюднила деякі подробиці проведеного розслідування вбивства.

За інформацією начальника ГУ Нацполіції в Києві Андрія Крищенка, після скоєння злочину зловмисник зник дворами, які потім покинув на машині. У поліції є прикмети цього автомобіля.

"Поліція відпрацьовує низку версій, безперечно, одна з версій - це замовне вбивство ... Ми можемо говорити, що зловмисників було як мінімум двоє, оскільки стрілець вийшов з автомобіля, який з місця пригоди зник", - цитує Крищенка відділ комунікації столичної поліції.

Нагадаємо, минулого тижня поліція взяла під варту чоловіка, який стріляв по дітях у Вишневому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram