ГоловнаСуспільствоВійна

Горлівський м'ясокомбінат почав випускати ковбасу "за радянськими стандартами"

"У варених видах ковбас популярністю користуються «Докторська», «Любительська» і «Столична»".

Горлівський м'ясокомбінат почав випускати ковбасу "за радянськими стандартами"
Фото: dan-news.info

В окупованій бойовиками "ДНР" Горлівці вирішили повернутися до продуктових стандартів часів СРСР і почали випускати ковбасу "традиційних радянських сортів".

Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Відзначається, що держпідприємство "Горлівський м'ясокомбінат" розпочало випуск ковбаси "традиційних радянських сортів", виготовленої відповідно до стандартів СССР.

Сьогодні, 2 липня, була представлена тестова партія нової продукції.

"У варених видах ковбас популярністю користуються «Докторська», «Любительська» і «Столична». Наші технологи розробили ці ковбаси за Держстандартом", - заявив директор підприємства Олександр Шквира.

Фото: dan-news.info

Термін придатності таких виробів, за його словами, не перевищує 72 годин. Це обумовлено тим, що до складу входить тільки свинина різної жирності, яловичина, язик і натуральна оболонка - без стабілізаторів і підсилювачів смаку.

Нагадаємо, Горлівка перебуває під окупацією бойовиків "ДНР" з 2014 року.

Всі підприємства, що містяться на території міста, були "націоналізовані" бойовиками. Так, зокрема, при "ДНР" горлівський хімічний концерн "Стирол" випускає лише пластикові стаканчики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram