ГоловнаСуспільствоВійна

Від початку доби бойовики 12 разів обстріляли українські позиції

Один український військовослужбовець зазнав поранень.

Від початку доби бойовики 12 разів обстріляли українські позиції

Бойовики 12 разів обстріляли позиції підрозділів операції Об'єднаних сил у п'ятницю, 29 червня, п'ять з них - із забороненого мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу ОС у вечірньому зведенні.

На Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське позиції українських військових обстрілювали з гранатометів, а по захисниках Новотошківського працював ворожий танк. Втрат серед особового складу на цьому напрямку немає.

Протягом дня на Горлівському напрямку бої точилися навколо населеного пункту Луганське. Противник використав гранатомети, стрілецьку зброю та заборонені мінськими домовленостями 82-мм міномети. Українські військові відкривали у відповідь вогонь. Внаслідок активних бойових дій один український військовослужбовець дістав поранення.

На Донецькому напрямку противник вів неприцільний вогонь по захисниках Мар'їнки і Пісків зі стрілецької зброї та ручних протитанкових гранатометів.

На Маріупольському напрямі бої точилися в районі населених пунктів Лебединське, Широкине та Водяне, де ворог застосовував гранатомети і стрілецьку зброю, а позиції біля Бердянського бойовики обстріляли 120-мм мінометною міною. Серед українських військовослужбовців на цьому напрямку втрат немає.

Втрати ворога уточнюються, зазначають у штабі ОС.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні ООС загинули четверо військовослужбовців.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram