ГоловнаСуспільствоЖиття

Кольченко написав заяву про зустріч з омбудсменом

Звернення політв'язня записали адвокати Уральської правозахисної групи.

Український політв'язень Олександр Кольченко написав заяву про зустріч з українським омбудсменом Людмилою Денісовою і українським консулом в Єкатеринбурзі Георгієм Закраєвським. Про це повідомляється в листі, який зі слів Кольченка записали адвокати Уральської правозахисної групи під час відвідування ув'язненого.

Лист опублікувала член Громадської спостережної комісії в Челябінській області Тетяна Щур на своїй сторінці в Фейсбуці.

Фото: Тетяна Щур/Facebook
Фото: Тетяна Щур/Facebook

"Під час зустрічі з адвокатом мною написані заяви на ім'я начальника НК-6 Тордова Д.М. про зустріч з консулом України в Єкатеринбурзі Закраєвським Г. та уповноваженим з прав людини України Денісовою Л., які будуть передані мною через адміністрацію начальнику колонії", - написав Кольченко в листі.

Кольченко розповів про стан свого здоров'я. За його словами, зараз він почуває себе нормально. "Моя сьогоднішня вага 63 кг. Відчуваю себе нормально", - зазначив Кольченко.

Нагадаємо, в прес-службі ГУ Федеральної служби виконання покарань в РФ заявляли, що стан здоров'я засудженого Олександра Кольченка задовільний, стаціонарного лікування він не потребує. Також Кольченку дозволили триденне побачення з матір'ю з 28 по 30 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram