ГоловнаСуспільствоПодії

Під Харковом виявили тіло активіста, який зник понад тиждень тому

Гамзат Гаджиєв поїхав з дому 18 червня і на зв'язок більше не виходив.

Під Харковом виявили тіло активіста, який зник понад тиждень тому
Фото: newsroom.kh.ua

Зниклого тиждень тому активіста Гамзата Гаджиєва знайшли мертвим у лісі під Харковом. Про це інформує місцеве видання NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

"26 червня в лісі у районі села Циркуни поліція виявила оголене тіло колишнього отамана Слобідського козацького округу. Як повідомляють правоохоронці, поруч із чоловіком був його автомобіль Land Rover з документами і 170 гривнями. За попередньою інформацією поліції, смерть Гаджиєва не була насильницькою. Тіло загиблого передали на експертизу", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що екс-отаман козаків зник минулого тижня. Його співмешканка повідомила, що 58-річний активіст Національної асоціації сприяння боротьбі з корупцією та посадовими злочинами виїхав з дому 18 червня о 10:00 і на зв'язок більше не виходив. Крім того, чоловік мав при собі $50 тисяч.

У поліції Харківської області заявили, що повідомлення від громадян про виявлення тіла надійшло о 15:30. Вони розповіли, що знайшли тіло в автомобілі, який стояв у лісосмузі.

У повідомленні сказано, що причини смерті встановить судмедекспертиза. Досудове розслідування проводять за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram