ГоловнаСуспільствоЖиття

У "Жулянах" затримали жінку, яка 13 років переховувалася від суду за напад на коханку чоловіка

У 2005 році вона понівечила знайому, обливши її кислотою.

У "Жулянах" затримали жінку, яка 13 років переховувалася від суду за напад на коханку чоловіка
Архивное фото
Фото: СС0 Public Domain

У київському аеропорту імені Сікорського ("Жуляни") правоохоронці затримали жительку Краматорська, яка під виглядом іноземки 13 років переховувалася від суду за напад на коханку свого чоловіка.

Про це повідомляють на сайті поліції Донецької області.

У 2005 році жінка підстерегла передбачувану коханку чоловіка і понівечила її, обливши кислотою, що призвело до 76% опіків тіла. На суді вона вину свою не визнала, але зібраних доказів було достатньо для того, щоб суд визнав її винуватою за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження) та засудив до п'яти років в'язниці.

"Скориставшись часом, відведеним на набуття вироком чинності, засуджена змінила ім'я і за підробленими документами вилетіла за кордон. Почавши нове життя і сподіваючись на плинність часу, жінка була впевнена, що злочин так і залишиться безкарним", - відзначили в поліції.

27 червня вона повернулася в Україну, щоб відзначити день свого народження в колі сім'ї (сьогодні їй виповнилося 65 років), але правоохоронці вже мали не тільки відомості про її місце перебування, а й про дату її прибуття. Оперативники зв'язалися з київськими колегами і за їх сприяння затримали жінку в аеропорту. Її буде доставлено в Донецьку область для відбування покарання.

Нагадаємо, в Тернопільській області 19-річна дівчина через ревність убила однолітку вилами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram