ГоловнаСуспільствоЖиття

З екшн-камерою GoPro стедікам - необхідність

Про якість камер GoPro сперечатися не доводиться, адже це - справжній лідер. Пристрою віддають перевагу як новачки-аматори ефектних зйомок, так і абсолютні профі. І є одна риса, яка їх об'єднує - любов до екстремальних зйомок. Очевидно, що головна проблема самого процесу, а точніше відео, яке виходить у результаті - картинка, що сіпається. Як би ви не намагалися тримати камеру, ефект «тремтячої руки» буде. У пошуку актуальних аксесуарів ви можете звернутися в інтернет-магазин MotoStuff. Тут ви точно знайдете те, що шукаєте.

На чому ґрунтуватися при виборі стедікама

Якщо вам складно визначитися з тим, який саме пристрій вам потрібно - найкраще звернутися до консультантів, щоб порекомендували вам оптимальний варіант, що влаштовує за якістю, своїми технічними характеристиками і вартістю. Є багато факторів, що впливають на те, наскільки зручно вам буде використовувати цей пристрій і наскільки коректно він виконуватиме заявлені функції. Якщо ж ви поки що «промацуєте ґрунт» і намагаєтеся зрозуміти, що краще/потрібніше/вигідніше - ось базова інформація, якою необхідно володіти.

Стедіками ділять на два типи: механічний і електронний. Механічні пристрої статичні, зйомки під нахилом робити не вийде. Це вже трохи застарілий підхід до справи, але попитом такі девайси, як і раніше, користуються. Таких моделей цілком може бути достатньо для якоїсь простенької аматорської зйомки. А ось електронні - більш сучасні і їх асортимент порадує навіть найвибагливіших покупців. Тут уже з'являються гіроскопи і мотори, що суттєво підвищують рівень юзабіліті. Якщо ви любите активно переміщатися і проводити зйомку без упину, то вам точно не обійтися без такого пристрою. Вибір доволі великий, тому недосвідченій людині можна запросто розгубитися. Діапазон цін широкий і стартує від $25. Щоправда, за таку ціну ви отримаєте простенький пристрій, призначений не більш ніж для непрофесійних зйомок. А ось для просунутого використання вам знадобиться зовсім інший стедікам і вибрати можна тут https://motostuff.com.ua/catalog/stedycam/ будь-який варіант, який буде для вас оптимальним.

Уявити екшн-камеру GoPro без стабілізатора - цілком реально. Але уявіть:

· ви серфите і знімаєте на відео свої успіхи;

· ви вирішили зафіксувати свій дайвінг;

· ви берете перші уроки катання на сноуборді і знімаєте все, що відбувається з вами.

Це тільки приклади найчастішого використання камери любителями. А тепер подумайте: чи буде камера сама справлятися або якимось чином регулювати характерні «підстрибування»? Чи буде в підсумку картинка рівномірною? Або ж у вас без стабілізатора все-таки вийде «ефект падаючої в нікуди камери»? Якщо вже вирішили, що гоупрошці бути у вашому арсеналі сучасних девайсів, то обов'язково підберіть оптимальний стедікам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram