ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі силами ООС знищено двох бойовиків

Ще троє бойовиків отримали поранення.

На Донбасі силами ООС знищено двох бойовиків
Фото: Макс Требухов

На Донбасі за минулу добу, 25 червня 2018 року, ліквідовано двох бойовиків, ще трьох поранено. Про це під час брифінгу повідомив представник прес-центру операції об'єднаних сил Микола Бондарчук.

"За уточненими даними розвідки, двох бойовиків російських окупаційних військ знищено, троє отримали поранення", - повідомив він.

Усього за минулу добу бойовики відкривали вогонь по українських позиціях 24 рази, в тому числі 4 рази - з використанням мінометів.

За даними штабу ООС, за минулу добу бойовики уникали активних дій на всіх напрямках і виконували заходи для посилення провідних позицій. У штабі відзначають переміщення деяких підрозділів артилерії бойовиків і заняття ними вогневих позицій, імовірно з метою чергування.

"Для ведення розвідки наших позицій відзначено чотири випадки застосування противником безпілотних літальних апаратів. З метою заборони роботи БПЛА і засоби радіоелектронної боротьби застосовувалися на Бахмутському та Маріупольському напрямку", - повідомив спікер штабу.

Нагадаємо, сьогодні в обласній лікарні імені Мечникова в Дніпрі помер поранений український військовий, уродженець Тростянця, Руслан Баглик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram