ГоловнаСуспільствоПодії

Нардеп Мамчур звільнив свого помічника за стрілянину по дітях у Вишгороді (оновлено)

Неповнолітнього госпіталізували з травмою від гумової кулі.

Нардеп Мамчур звільнив свого помічника за стрілянину по дітях у Вишгороді (оновлено)
Резиновые пули, примененные милицией на Грушевского
Фото: twitter.com/Dbnmjr

У місті Вишгород Київської області з травматичної зброї поранено підлітка, його госпіталізували.

"Сьогодні близько полудня у Вишгороді нетверезий чоловік заподіяв дотичне поранення з пристрою для відстрілу гумових куль неповнолітньому хлопцеві, якого госпіталізували", - пише агентство УНН.

Інцидент стався біля місцевого стадіону.

Раніше деякі ЗМІ повідомляли, що винуватцем є помічник народного депутата Юлія Мамчура. Водночас у поліції цю інформацію не підтвердили і не спростували.

У прес-службі поліції підтвердили факт стрілянини "невстановленим чоловіком", інших подробиць не розкривають.

Оновлення. Чоловік, затриманий за стрілянину по дітях на стадіоні у Вишгороді - Олег Штанько, помічник народного депутата від БПП Юлія Мамчура на громадських засадах. Як повідомив завідувач головного департаменту інформаційної політики адміністрації президента Володимир Горковенко, аналіз показав у затриманого 2,64 проміле алкоголю в крові.

Нардеп Юлій Мамчур підтвердив інформацію про інцидент на своїй сторінці у Фейсбуці, попросив вибачення в постраждалих дітей та їхніх батьків, і повідомив про позбавлення Штанька статусу помічника.

Нагадаємо, в центрі Золотоноші Черкаської області двоє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння улаштували стрілянину на вулиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram