ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області п'яний чоловік улаштував "перегони" з поліцією і розбив дві службові машини

Водієм-утікачем виявився 21-річний житель Старого Села, а пасажиром - його 20-річний односелець.

У Рівненській області п'яний чоловік улаштував "перегони" з поліцією і розбив дві службові машини
Фото: MFA_Ukraine / twitter

Двоє нетверезих жителів селища Старе Село Рівненської області вчинили злісну непокору працівникам поліції і пошкодили два службові автомобілі.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Близько 15:00 під час патрулювання на автодорозі "Борове-Рокитне-Вежиця" в лісосмузі поліцейські помітили двох чоловік у автомобілі Volkswagen Passat, які розпивали спиртне. Правоохоронці вирішили поспілкуватися з ними, але коли службовий автомобіль УАЗ почав рухатися в їхньому напрямку, чоловіки сіли у свій автомобіль і почали втікати. На численні вимоги зупинитися водій не реагував.

Цієї миті група реагування, яка несла службу неподалік, на автомобілі Renault Duster з увімкненими проблисковими маячками перекрила виїзд втікачам, але й це не зупинило їх. Під час переслідування водій допустив зіткнення зі службовим автомобілем УАЗ, а під час руху заднім ходом зіткнувся з Renault Duster.

Водієм-утікачем виявився 21-річний житель Старого Села, а пасажиром - його 20-річний односелець. Тест на стан алкогольне сп'яніння "Драгер" показав 0,88 проміле. На водія склали адмінпротоколи за ст. 130, 122-4, 126 КУпАП. Крім того, за фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов'язків відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше в Одесі п'яний водій кидався порожніми пляшками в патрульних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram