ГоловнаСуспільствоОсвіта

Завтра у Львові відбудуться батьківські збори через погром ромського табору

Батьків старшокласників просять пильніше стежити за колом спілкування підлітків.

Завтра у Львові відбудуться батьківські збори через погром ромського табору
Фото: npu.gov.ua

У вівторок, 26 червня, у всіх школах Львова проведуть збори батьків старшокласників через напад школярів на табір ромів.

Управління освіти скерувало доручення до всіх райвно про проведення загальношкільних зборів для батьків учнів 9-11 класів міста Львова. За інформацією Львівської міськради, батьківські збори організовуються для того, "щоб загострити увагу батьків на те, щоб вони стежили, де їхні діти перебувають у вечірній час, з ким спілкуються, в яких соцмережах бувають, які відвідують секції".

Вранці у вівторок також відбудуться наради керівників навчальних закладів Львова. "Начальники відділів проведуть такі наради з керівниками навчальних закладів за участю практичних психологів, а наприкінці дня керівники навчальних закладів проведуть батьківські збори в усіх школах міста Львова щодо ситуації, яка склалася з участю неповнолітніх", - сказала директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна.

Нагадаємо, під час нападу, який стався в ніч на неділю, 24 червня, на вул. Трускавецькій, було убито 24-річного рома, а ще троє отримали поранення. Поліція відкрила провадження за фактом вбивства. Поліція затримала групу львівських школярів і оголосила їм підозру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram